Småbørnsbesøg: Alle familier vil før besøg blive ringet op og få individuel vejledning og rådgivning et par dage før det aftalte besøg. Vi taler om rammerne for besøget og hvordan vi kan gøre besøgene kortest mulige. Besøgene vil ofte fortsætte i telefonen. Det er fortsat muligt for alle familier at få individuel vejledning telefonisk samt korte besøg i forhold til de behov som jeres barn og I som familie har.

Skolearbejde: Det er fortsat muligt at få individuel vejledning og rådgivning i forhold til elever på skolen, selvom jeres barn er hjemsendt fra skolen. I er velkommen til at kontakte jeres barns sundhedsplejerske telefonisk eller via AULA. Vejledningen kan foregå telefonisk, via AULA eller virtuelt.

Gruppe-/holdtilbud: Gruppe/holdtilbud er omlagt til virtuelle møder, hvor det er muligt. I bliver kontaktet af sundhedsplejersken/holdleder, som giver jer link til ”virtuelt mødested”

I er altid velkommen til at kontakte sundhedsplejen på telefon 72165695 alle hverdagen mellem 8-12 eller skrive direkte til sundhedsplejersken.

Del: