Børnehænder i sanden

De kære små...

At have små børn giver mange glæder og udfordringer. Her kan du læse om de hyppigste emner, som optager småbørnsforældre. Du er altid velkommen til at kontakte din sundhedsplejerske om gode råd.
Colourbox 999269 Barn ved stikkontakt
» SikkerhedHvert år kommer cirka 31.000 børn under tre år på skadestuen som følge af ulykker eller alvorlige uheld i hjemmet, i haven eller andre nære omgivelser. Statistisk er ulykker den største trussel mod små børns helbred.
Dreng der spiser
» KostEt lille barn tredobler sin vægt i løbet af det første leveår og vokser omkring 25 cm i længden. Det stiller store krav til barnets mad og drikke, som skal indeholde energi og næringsstoffer nok, og det er derfor vigtigt at følge anbefalingerne...
colourbox569631 kæmning jpg
» Tjek dit barn for lusNæsten halvdelen af alle børn i alderen 3-10 år har haft lus inden for det seneste år, og eksperter vurderer, at antallet af børn med lus er stigende.
Opdragelse
» OpdragelseSom forældre er vi modeller for vores børn, og de kopierer det, vi gør
Pige på toilet
» RenlighedstræningHvornår er det tid til at træne renlighed med sit barn? Det er det, når barnet viser interesse for, hvad der kommer i bleen eller ønsker at komme på toilettet.
colourbox1022240 familie sover jpg
» SøvnBåde børn og voksne kan blive irritable og utilpasse, når de ikke får søvn nok. Kroppen bruger søvnen til at opretholde balancen i forhold til for eksempel vækst-, stress- og kønshormoner.
Barn børster tænder
» TandplejenTandplejen indkalder første gang, når barnet er ca. 2 ½ år. Hvis I ønsker at komme tidligere, er I velkomne til selv at ringe og aftale tid.
Mødregruppe november 2009 HALI 019 jpg
» TvillingerAt være gravid med to børn og føde to børn, som måske oven i købet ligner hinanden, er ret fantastisk. Men at have tvillinger er på en og samme tid hårdt og dejligt.

 
Sidst opdateret 05. juli 2016

» Kontakt

Sundhedsplejen Furesø

Farum Kulturhus
Stavnsholtvej 3
3520 Farum
Tlf.: 72 35 56 95
Sundhedsplejerske@furesoe.dk
(Sikker postkasse)

 

Åbningstider:

Kontakt en sundhedsplejerske
mandag til fredag kl. 8-9
Kontakt kontoret 
mandag til fredag kl. 8-12
Download Adobe Reader
Siden refererer til et pdf-dokument. Læsning kræver Adobe Reader.